Verzending en retourneren

Verzending

Zodra uw betaling bij mij is binnengekomen zal uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen worden verzonden.

Verzendtarieven;

  • €3,50 – Aankopen die door de brievenbus passen en een ‘lage waarde’ hebben
  • €6,50 – Aankopen die niet door de brievenbus passen of die een ‘hoge waarde’ hebben, waardoor deze extra moeten worden beschermd (zoals kunstwerken).

Het uiteindelijke verzendtarief zal altijd worden aangepast naar het artikel met de hoogste verzendwaarde.

 

Het terugsturen van een product

U hebt wettelijk 14 dagen de tijd om op uw aankoop terug te komen als deze u niet bevalt. U hebt het recht de artikelen die u niet bevallen, in de originele verpakking en in goede staat naar mij terug te sturen. U krijgt dan het aankoopbedrag terug.

Neem ALTIJD eerst contact met mij op voor u één of meerdere artikelen terugstuurt. Wellicht kunnen we samen een oplossing zoeken voor het probleem en het is fijn als ik ervan weet dat er een retourzending naar mij onderweg is.

Houd er rekening mee dat de kosten voor het terugsturen geheel voor uzelf zijn. Grote bedrijven kunnen u dit gratis aanbieden omdat ze dit vaak al standaard in de prijs van het product verwerkt hebben. Omdat ik geen hele hoge prijzen wil vragen voor mijn producten, komen de kosten voor een retourzending dus bij u terecht.

Kunst terugsturen

Bent u niet blij met een kunstwerk dat u bij mij gekocht hebt? Ook deze mag u binnen 14 dagen naar mij terugzenden, waarna u het aankoopbedrag terugkrijgt.
Let op; een kunstwerk mag enkel in de originele staat worden teruggestuurd. Beschadigingen die door uzelf zijn toegebracht, vallen niet onder het retourrecht.
Is uw kunstwerk beschadigd tijdens de verzending? Neem dan het liefste contact met mij op via e-mail en voegt u daarbij een foto toe van het beschadigde kunstwerk en van de verzendverpakking.
Denkt u bij het terugsturen van een kunstwerk ook aan een veilige verpakking.