Algemene voorwaarden

Bestellingen

U kunt een bestelling plaatsen door één of meerdere producten in het winkelmandje te plaatsen. Uw bestelling is definitief nadat u in het afrekenscherm op ‘Bestelling plaatsen’ hebt geklikt. U krijgt een overzicht van uw bestelling toegestuurd naar het door u aangegeven e-mailadres. Hierin vindt u onder andere de betaalgegevens, zodat u via handmatige overschrijving het door u verschuldigde bedrag kunt overmaken. Uw bestelling wordt pas verzonden nadat uw betaling bij mij binnen is gekomen.

 

Betaling

Maak je betaling handmatig over op mijn bankrekening. Gebruik hierbij je bestelnummer als betalingsreferentie.

  • IBAN: NL62INGB0007244125
  • BIC: INGBNL2A

Zodra uw betaling ontvangen is krijgt u hierover bericht op het door u aangegeven e-mailadres.

 

Verzending

Zodra uw betaling bij mij is binnengekomen zal uw bestelling binnen 2 tot 3 werkdagen worden verzonden.

Verzendtarieven;

  • €3,50 – Aankopen die door de brievenbus passen en een ‘lage waarde’ hebben
  • €6,50 – Aankopen die niet door de brievenbus passen of die een ‘hoge waarde’ hebben, waardoor deze extra moeten worden beschermd (zoals kunstwerken).

Het uiteindelijke verzendtarief zal altijd worden aangepast naar het artikel met de hoogste verzendwaarde.

Klachten en retourneren

Hebt u een klacht over uw bestelling? Neem dan gerust contact met mij op, zodat we samen een oplossing kunnen zoeken.

Bevalt een aankoop u toch niet? Dan hebt u het recht deze in de originele verpakking en onbeschadigd binnen 14 dagen terug te sturen. U ontvangt dan het aankoopbedrag van mij terug. Let op; de kosten voor het retour zenden zijn voor uw eigen rekening.

Deze retourregeling geldt ook voor bij mij aangekochte kunstwerken, zoals tekeningen en schilderijen. Maar ook hierbij geldt dat deze enkel in de originele staat kunnen worden teruggestuurd. Beschadigingen of ‘vegen’ die door uzelf zijn ontstaan, gelden niet onder het retourrecht. Ik maak een foto vóór het kunstwerk in de verzendverpakking verdwijnt zodat ik altijd kan controleren of deze goed de deur uit is gegaan. Is de beschadiging ontstaan tijdens de verzending? Neem dan contact met mij op en voegt u alstublieft een foto bij van de verpakking en het beschadigde kunstwerk.

Neem voor het terugzenden van een product ALTIJD eerst contact met mij op, zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken en zodat ik weet dat u iets terugstuurt.

Rechten op foto’s en kunstwerken

De rechten op alle foto’s en kunstwerken blijven altijd bij mij. U mag deze nooit gebruiken ten behoeve van uw eigen gewin. Wilt u toch een foto of een kunstwerk publiceren? Neem dan eerst contact met mij op.
Natuurlijk bent u vrij om uw nieuwe aankoop aan uw vrienden te tonen op Facebook. Vermeld hierbij echter wel dat het werk of de foto door mij, MarjoleinvdBerg is gemaakt.


Privacy

De door u ingevulde gegevens zullen nooit worden verstrekt aan derden. Deze worden enkel gebruikt voor het afhandelen en verzenden van uw bestelling.

 

Bedrijfsgegevens

MarjoleinvdBerg

Marjolein van den Berg
Van der Pekplein 7B
1031 GZ Amsterdam

Telefoon: 0617369411
E-mail: info@marjoleinvdberg.nl

www.marjoleinvdberg.nl
KvK-nummer: 64558185
BTW-nummer: NL161220939B01
IBAN/rekeningnummer: NL62INGB0007244125
BIC: INGBNL2A